Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-05@19:49:59 GMT

برای انتخاب تراکتور و تیلر مناسب چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۷۲۲۰۳

مهندسی کردن فرآیند تولید کشاورزی بزرگترین رسالت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است که در این راستا سازماندهی دانش آموختگان بخش کشاورزی اولویت اصلی سازمان محسوب می شود. سازمان با پذیرش عضویت مهندسین کشاورزی تقویت مهارت های علمی و عملی آن ها، این افراد را برای ورود به عرضه کشاورزی و افزایش بهره وری در بخش کشاورزی آماده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین هدف سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این است که یافته های علمی روز دنیا را با شرایط اقلیمی و بومی سازگار کرده و در کنار تولیدکننده و بهره بردار کمک به عملیاتی شدن آن کند و به زبان دیگر وظیفه سازمان را می توان مهندسی سازی فرآیند تولید کشاورزی دانست. برای ماندگاری در عرصه رقابت در کنار ارج نهادن به تجربیات گذشته و دانش بومی باید به یافته های علمی جدید متوسل شویم.

بنابراین آشنایی با محصولات و دانش فنی در رابطه با ماشین آلات و ادوات کشاورزی می تواند به کشاورزان عزیز کمک شایانی نماید.


تراکتور یکی از ماشین های کشنده است که در انجام امور کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد با توجه به عملکرد این دستگاه و قابلیت نصب ادوات و تجهیزات مختلف کشاورزی به آن می توان با سرعت بالاتر و نیروی انسانی کمتر به بهترین و باکیفیت ترین محصول دست یافت امروزه از تراکتور ها در زمین های شالیزاری و باغی نیز استفاده می کنند به جهت شخم زدن، زیر و رو کردن خاک و پودر کردن کلوخ ها و ... تراکتور ها براساس نیاز کاربران و زمین های کشاورزی انواع مختلفی دارد که در طبقه بندی های متفاوت قرار می گیرد. در شرایطی که فاصله بین درختان زیاد باشد و ارتفاع درختان بلند باشد تقریبا از هر تراکتوری در باغ های میوه و بیشه زار ها می توان استفاده نمود در صورت حساسیت کشاورزان و اهمیت باغ های میوه و تاکستان ها می توان از تراکتور های باغی مخصوص استفاده نمایید.




تیلر یکی از دستگاه های پرکاربرد و محبوب در کشاورزی می باشد که قابلیت نصب ادوات را دارا می باشد تیلر دستگاهی است که به منظور آماده سازی زمین مورد استفاده قرار می گیرد تیلر نوعی تراکتور محسوب می شود که در ابعاد کوچک و در زمین های کوچک تر کاربرد دارد و در کلیه عملیات کشاورزی کاشت، داشت و برداشت می توان از آن استفاده نمود تیلر به دلیل ابعاد کوچک آن می تواند در بین درختان و زمین های کوچک کاربرد داشته باشد و این موضوع باعث محبوبیت آن شده است.

عملکرد ماشین آلات و ادوات کشاورزی در اکثر مواقع بستگی به مهارت راننده آن و یا شرایط جوی و خاک دارد، با این وجود تفاوت های موجود در میان ماشین ها را می توان از طریق آموزش های کشاورزی، گزارشات تحقیقی و تجارب شخصی، ارزیابی نمود.

یکی از عمده ترین مشکلاتی که کشاورزان و باغداران با آن سروکار دارند انتخاب اندازه بهینه تراکتور یا تیلر برای استفاده در باغات و مزارع می باشد. در بسیاری از موارد، کشاورزان با انتخاب تراکتورهای بزرگ تر از حد مورد نیاز خود، میزان توان و انرژی اتلافی را افزایش داده و متحمل هزینه های سنگینی می شوند. در مقابل، با انتخاب تراکتورهایی با توان کمتر از حد مورد نیاز، کارآیی سیستم کاهش می یابد.

معرفی صحیح و به هنگام این دستگاه ها و ماشین آلات در جهت فراهم کردن شرایط لازم برای حضور فعالان بخش کشاورزی و کشاورزان عزیز می تواند راهنمایی جامع جهت انتخاب تراکتور و تیلری مناسب و باکیفیت باشد و در این راستا می توان به کشاورزان جهت بازدهی و عملکرد دستگاه آموزش های لازم را ارائه نمود.

شایان ذکر است تمامی محصولات شرکت کوهستان نظیر تراکتور، تیلر و سایر ادوات کشاورزی دارای استانداردهای CE اروپا و تاییدیه از مرکز مکانیزاسیون می باشند .


برچسب ها: خرید تراکتور کشاورزی ، اداوت کشاورزی ، تیلر کشاورزی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۲۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !

به گزارش همشهری آنلاین، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

کد خبر 849119 منبع: تسنیم برچسب‌ها گندم خبر مهم طوفان کشاورزی استان خوزستان

دیگر خبرها

  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • چطور یک کولر گازی مناسب انتخاب کنیم
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم