Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@13:55:57 GMT

وارد کننده‌ای که تولید کننده شد

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۰۴۱۷

وارد کننده‌ای که تولید کننده شد

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محل کارش در شهرک صنعتی منصورکنده بابل است، قبل آن در کارگاه کوچکی فعالیت می‌کرد و با یک شرکت از کشور چین قرارداد ورود تیلر‌های کشاورزی را منعقد کرده بود.

پس از چند سال تلاش و واردات تصمیم گرفت تیلر‌هایی با ساخت ایرانی تولید کند و از تمام تجربیات خود در این راه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش‌های شبانه روزی آقای رجب پور این تولید کننده تیلر‌های کشاورزی به هر حال به ثمر نشست و حالا ۴۰ درصد قطعات تیلر را در داخل کشور تامین می‌کند.

رونق اشتغال و بازگشت جوانان به عرصه کار

رجب پور تولید کننده تیلر کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، می‌گوید: اولین قطعه‌ای که بومی سازی کردم لاستیک تیلر بود و به تولید لاستیک داخل کشور اعتماد کردم.

او افزود: ذره ذره قطعات بیشتری از تیلر را از داخل کشور تهیه کردم و این قطعات تا امروز به ۴۰ درصد رسیده است.

رجب پور گفت: با کمی تحقیق و بررسی متوجه شدم که می‌توان از ظرفیت‌های داخل استان و شهرمان استفاده کنیم و با کارخانه‌های تولید فرمان شاسی، توپی، رینگ چرخ، تسمه‌ها و سیم قرارداد بستم.

این تولید کننده تیلر کشاورزی افزود: ۱۲ نفر به صورت مستقیم و ۱۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم با مجموعه ما همکاری می‌کنند و ۵ پیمانکار قطعی هم مدام با ما فعالیت می‌کنند.

آینده روشن‌تر از حال است

رجب پور تولید کننده تیلر کشاورزی عکس هایش با چشم بادامی‌هایی که روز با آن‌ها به عنوان واسطه و وارد کنند همکاری می‌کرد نگاه می‌کند و می‌گوید: آینده را روشن‌تر از حالا می‌بینیم و اگر به ما اعتماد شود می‌توانیم ۱۰۰ درصد قطعات تیلر را در داخل کشور تولید کنیم.

او افزود: با بومی سازی کردن ۴۰ درصد قطعات تیلر در مجموعه ما از خروج ۲۳۰ میلیون دلار ارز جلوگیری می‌شود و تصمیم داریم تا سال ۱۴۰۰، ۷۵ درصد تیلر‌ها را بومی سازی کنیم.

رجب پور گفت: هر روز و هر ماه قطعات جدید ایرانی در این تیلر‌ها استفاده می‌کنیم و شرکت ما با ۵ کارگاه سازندگان داخل کشور قرارداد دارد آن‌ها برای ما قطعات یدکی می‌سازند.

این تولید کننده تیلر کشاورزی افزود: محصول تیلر خود را در ۳۰ نمایندگی کشور برای برنج، باغبانی و کشت زعفران به فروش می‌رسانیم.

محقق شدن آرزوی دیرینه ساخت ماشین کشاورزی

رجب پور تولید کننده تیلر کشاورزی گفت: همه دغده من بومی سازی داخلی بود و از کشاورزان کشور که محصول ما را می‌شناسند و از کشاورزان می‌خواهیم به فکر محصولات ایرانی باشند.

او افزود: هدف اصلی ما کیفیت کار است تا کشاورزان با خرید کالای ایرانی و اعتماد به محصولات ایرانی جوان‌های بیشتری را مشغول به کار کنند.

رجب پور گفت: کیفیت محصولات ما از کیفیت برند‌های خارجی بهتر است و هر چه بیشتر محصول تولید کنیم ارز کمتری از کشور خارج می‌شود.

دل کندن از واردات خیلی سخت نیست

رجب پور تولید کننده تیلر کشاورزی می‌گوید: با اینکه واردات درآمد خوبی برایم داشت، ولی با این حال همیشه آرزو داشتم محصول ایرانی تولید کنم و جوانان این مرز و بوم از جمله فرزندان خودم را به کار بگیرم تا بیکاری رنگ ببازد.

او افزود: از زمان جوانی به فکر محصول داخل کشور بودم و امروز با سابقه‌ای که داشتم به این نقطه رسیدم.

رجب پور گفت: در ابتدای کار قطعه ساز بودم و همیشه با شرکت‌های متفاوت قطعات قرارداد می‌بستم تا اینکه به فکر ساخت ماشین کشاورزی افتادم و خوشحالم از اینکه امروز به این نقطه رسیدم.

پیش فروش تیلر‌های ساخت ایران در مرکز مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی

یکی از کارگان واحد تولیدی ساخت تیلر در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، می‌گوید: کیفیت تیلر‌های تولیدی ما آنقدر خوب است که مرکز مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی از محصولات ما حمایت کرده و آن‌ها را به کشاورزان پیش فروش می‌کند.

او افزود: روز اولی که این واحد تولیدی شکل گرفت ۲ نفر در اینجا کار می‌کردیم و هر روز که قطعه جدیدی از داخل کشور به این تیلر‌ها اضافه می‌شد، یک کارگر هم به این مجموعه اضافه می‌شد.

یکی دیگر از کارگران این واحد تولیدی گفت: اگر روند اضافه شدن قطعات تولید داخل ادامه داشته باشد تعداد بیشتری از کارگران در اینجا مشغول کار می‌شوند و تولید محصول هم افزایش می‌یابد.

او افزود: تیلر‌هایی که در این مجموعه تولید می‌شوند از کیفیت بالایی برخوردار هستند و تا به حال هیچ نارضایتی از طرف خریداران نداشتیم.

صادقی یکی از کشاورزان مازندرانی که از  رجب پور تیلر کشاورزی خریده است، می‌گوید: به مدت سه سال است که یک دستگاه تیلر کشاورزی خریدم و از آن کیفیت آن بسیار راضی هستم.

او افزود: اینکه این تلیر‌ها تولید داخل است به نفع ما بوده و در صورت بروز مشکلات احتمالی آن را با تولیدکننده در میان می‌گذاریم.

برای اینکه به اهداف خود در زندگی دست یابیم باید قدری تلاش کنیم، مانند این تولید کننده که نشان داد که فاصله واردات تا تولید چندان زیاد نیست، فقط کمی همت و پشتکار لازم است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

گزارش از سیده حکیمه موسوی ازنی

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی واردات ماشین کشاورزان مازندرانی تولید کننده رجب پور گفت بومی سازی داخل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۰۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به وارد آمدن خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر بارش تگرک به ۱۴۵ هزار هکتار از محصولات کشاورزی، گفت: با این حال آسیبی به گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز وارد نشده است. - اخبار استانها -

 مجید نبی پور  در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به خسارات وارد شده به محصولات کشاورزی در پی بارندگی‌های اخیر، بیان کرد: پیرو کشت پاییزی گندم که 754 هزار هکتار بود تاکنون 864 هزار تن گندم خریداری شده و موج دوم برداشت نیز از اواسط هفته آینده شروع خواهد شد.

وی افزود: از 864 هزار تن گندم خریداری شده فقط 43 هزار تن در مراکز‌ روباز باقی مانده بود که دارای پوشش پلاستیکی و کاور برزنتی هستند و آسیبی به آنها وارد نشده و طی روزهای آینده نیز به سیلوها منتقل خواهند شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان میزان بارندگی در دزفول و اندیمشک را بیش 100 میلیمتر و سایر شهرها را بیش 40 میلیمتر اعلام کرد و گفت: به دلیل شدت بالای بارندگی دچار خساراتی از جمله آبگرفتگی و خوابیدگی مزارع گندم شدیم و بارش‌های تگرگ باعث شکستگی ساقه گیاهان شده است.

نبی‌پور ادامه داد: به 145 هزار هکتار از محصولات کشاورزی خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر تگرک وارد شده است.

وی بیان کرد: از سطح گندم آبی 194 هزار هکتار، سطح گندم دیم 172 هزار هکتار و سایر محصولات 25 هزار هکتار بیمه شده که در مجموع 392 هزار هکتار از محصولات کشاورزی دارای بیمه هستند.

مدیر کل جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه 49 درصد از سطح گندم آبی دارای بیمه است، عنوان کرد: ارزیابی خسارت ها بع‌صورت کلی شروع شده و در روزهای آینده خسارت ها دقیق‌تر برآورد خواهند شد.

آفتاب بیاید، برداشت محصولات دوباره آغاز می‌شود

معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: با توجه به شرایط جوی پیش رو و در صورت آفتابی بودن هوا، شروع مجدد برداشت‌ها آغاز خواهد شد. همچنین 2 هزار و 750 دستگاه کمباین در سطح استان، فعال و آماده به کار هستند و با توجه به این تعداد، سرعت برداشت گندم نیز بیشتر از سال زراعی گذشته بوده است.

عبدالرضا سید احمدی با بیان اینکه با توجه به برداشت 95 درصدی کلزا تاکنون خسارات بارندگی های اخیر برای محصول کلزا ناچیز بوده است، افزود: تاکنون 54 هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شده و فقط مقدار کمی از برداشت کلزا در سطح استان باقی مانده که این میزان در مقایسه با سال زراعی گذشته افزایش دو  برابری داشته است.

افزایش 20درصدی تولید گندم

مدیر بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان  درخصوص محصول چغدر قند نیز گفت: با توجه به اینکه رشد این محصول کامل بوده، در بارندگی اخیر خسارتی را متحمل نشده و تاکنون 3 هزار و 200 هکتار از مزارع چغندر قند برادشت شده و 17 هزار هکتار از آن باقی مانده است.

سید احمدی در خصوص محصول گندم نیز بیان کرد: باوجود بارندگی‌های  اخیر، میزان تولید گندم در سال زراعی جاری در مقایسه با سال گذشته افزایشی 20 درصدی داشته است.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند